Wednesday, October 04, 2006

The Bishop Arms

Igår kväll fick jag uppleva att lärare faktiskt kan träffas och umgås som folk. Fast då skall det vara en väl utvald skara. Och det var det igår. Ann-Louise, Christel och jag samt Peter L strålade samman på en ny Pub på Drottninggatan. Den heter The Bishops Arms och finns utspridd över hela Sverige.
Det var den trevligaste pub jag någonsin varit på! Mycket snygg inredning. Tyst dämpad musik och ett synnerligen välartat kundklientel. Nåja, på tisdag kväll är kanske de flesta rätt sansade.
Och pratet då? Ja, om böcker vi läst, resor vi rest - och skulle resa. Om föräldrar och barn - egna alltså och endats mycket lite om skolan och då bara organisatoriska ärenden. A och P har ju lämnat oss nu och beträder nya pedagogiska stigar i Trollhättan.
Se det vart en trevlig kväll och när vi skildes åt vid halv nio enades vi om att det här ska bli vårt stamlokus. Det är gott att även vi gamla ärrade veteraner har en plats att ses på då och då.

3 comments:

vstk said...

en mycket kort hälsning, bara för att säga att jag läser intresserat och tycker att du skriver bra! har du kollat nåt på Mattias blogg, 24terminer.se, angående skolan menar jag?

Sista kommentaren inann födelsedagen måntro?

vstk said...

orkar inte bemöda mig att ta bort föregående inlägg men jag vet att det inte stavas inann utan innann:)

Alf said...

Har tittat lite på Mattias blogg men inte riktigt satt mig in i alla tankegångar ännu. Sitter nu här med två mycket träffsäkra presenter: Kinas historia och boken om hur man reste förr.. Du vet hur man gläder en gammal far!