Tuesday, March 25, 2008

Jag har talat med Özz!

Efter en helg fylld av flit och nyttighet slog vi oss lösa på annandagskvällen genom att besöka Boulevardteatern och se deras föreställning "Stand-Up i stället för bio - med Gratis Pop Corn". Det var där jag talade med Özz.

Innan föreställningen började rörde han sig i foajen tillsammans med de andra välkända stå-upp-komikerna från Stockholm-Live, och delade ut popcorn. Han gav mig en box och sa "Var så god" och jag svarade "Tack". Det var hela samtalet, men det gav god utdelning.


Såsom varande av den gamla stammen är jag inte van vid att skådespelarna beblandar sig (sänker sig) till publikens nivå så det var mycket befriande att se hur Özz gick omkring och höll lite för-show innan det hela började.

Själva föreställningen bestod till stor del av elever från stå-upp-skolan, vilka hade som "läxa" att roa publiken och det gjorde de med varierande framgång. De mer kända ståupparna roade också och visst märktes skillnaden i rutin. Det skall dock sägas att det är här som den nykände Björn Gustavsson tog sina första stapplande steg som stå-upp.

Temat för kvällen var Snussssk men jag märkte i ärlighetens namn ingen större skillnad mot vanlig stand up så som jag sett den i TV.

No comments: