Monday, May 11, 2009

Var skåpet ska hänga

Det kliar onekligen i fingrarna när man ser sin lilla stuga och allt som man vill göra där. Olyckligtvis kliar det även i knät så jag får vackert bida min tid. Dock har jag en händig livskamrat som utan tvekan vet var skåpet skall stå.


Vi var på Stadsmissionen och i förhoppningen att giriga präster och Antonia A:son Jonsson inte skulle roffa åt sig alltför stor del av vinsten inköpte vi ett alldeles lagom kitchigt väggskåp.

Allt eftersom vi besökt stugan mer och mer har saker börjat flyta i huset och förvaringsplats är av nöden. Därför blev det en dramatiskt förbättring av miljön när nu skåpet kom på plats och då vi även möblerade om lite. Stolar bör ju stå vid bordet och musikanläggningen vid soffan och det gör de nu.

2 comments:

Anonymous said...

Det ser så mysigt ut. Jag är lite nyfiken på vad de två "strutarna" som står på köksbordet är för något? Är okså nyfiken på hur den blå glasgrejen som hänger i fönstret ser ut på nära håll. Skulle man kunna få önska sig en liten bildvisning av dessa?
Kram på er.
/Ammii

Alf said...

Strutarna är två små troll eller tomtar som används som salt- och pepparkar. Den blå saken är faktiskt en lätt demonisk sak. En glasbit med ett speciellt mönster som kallas "det onda ögat" och som skall skydda huset mot inkräktare. En gåva av P