Monday, January 15, 2007

In(b)låst

Så var det då hänt igen. Vädret sa ifrån och plötsligt vart hela sydsverige lamslaget. Att ta sig från Stockholm ned till katedern i Lilla Edet visade sig ogörligt och så fick jag en extra ledighetsdag. Den gav dock inte så mycket mer än en lång tågresa till Trollhättan, via Göteborg och efter förseningar, villrådiga besked och tålmodig väntan. Nu är jag hur som helst åter hemma i min trevna lya och skall väl endrera dagen ta och plocka ner julen.
Det var roligt i helgen. Erika visade upp sitt examensjobb och det enda jag förstod var att det var ett bra arbete, att Erika var nöjd och att hon har många kompisar som var med och delade hennes glädje. Det räcker för mig.
Fast det blir väl snart en Linköpingsresa till. Det är snart dags för spex och eftersom Anders, till alla lycka, inte for iväg till Amerikat i julas så kan vi åter se fram mot en spexafton Kongress och Konferens eller vad det nu heter. Spexet heter hur som helst "I kvalet efter valet" och den rebusen lyckades jag lösa... Fast lite för sent.

No comments: