Thursday, December 21, 2006

Jullov

Nu sitter jag här som hastigast innan jag far iväg till min 34:e julavslutning. Det börjar bli lite rutin i den saken. Jag hade trott jag skulle hinna med första bussen men får nog ta den som går om en timme. Ingen fara i det för barnen kommer inte förrän kl 9.
Det är lite extra mycket som skall med idag för när jag stiger på bussen om en timme så börjar en nära nog dygnslång resa. Jag är med i skolan till kvart i elva då jag äntrar bussen mot Göteborg. Där hoppar jag på X2000 till Stockholm och kommer förhoppningsvis fram 15.45 så jag hinner med norrlandståget som går 17.00 prick.
Vi har varit lite oroliga för förseningar, men jag har kollat just "mitt" tåg hela veckan och det har kommit i tid varenda dag. Fast man vet ju aldrig - så som det rasar i banvallarna nu. En bekant i Murjek, som jag talade med igår kväll trodde att jag kanske blivit drabbad av raset i Munkedal, men jag kunde lugna henne på den punkten.
Väl ombord på norrlandståget möter Anna och Paula upp och sedan börjar resan till vinterlandet. Det finns goitt om snö däruppe och metereologerna har lovat lite kallare väder också. Men jag får hoppas att alla läsare av dessa rader också får en fin, om än inte vit, jul.
GOD JUL ALLIHOP!!!

1 comment:

erika said...

nejdå, vi ska göra vårt bästa för att hålla den o-vit;)

(du inbjöd till den..)