Monday, December 31, 2007

I årets sista skälvande minuter

Nu är det bara timmar och minuter kvar till 2008, men innan dess skall jag försöka få ihop några avslutande ord från 2007. Vi firar nyåret själva i år. Slipper laga mat och bjuda gäster, slipper vara uppsträckt i slipskunt och slipper vara konversant och ämabel flera timmar i rad.
Skälet till denna lycka är att barnet fyllt 18 och nu vill fira nyår som de vuxna och inte hemma i mormors kök. Ju mer vi tänkt på saken dess större inser vi att vår lycka är över att inte behöva leva upp till alla de förväntningar just denna helg bär med sig. Nyårshelgen - då man skall vara fin och rolig och ha massor av folk omkring sig som bekräftelse på ens sociala kapacitet.
Vi har dock köpt lite småplock och kommer att få en fin nyårsafton, om vilken jag berättar mer i morgon. Och vad vi åt kanske kommer att framgå i grannbloggen. Den om marsipansås.
Nu vill jag bara önska alla mina läsare ett Gott Nytt 2008!

2 comments:

Anonymous said...

Gott Nytt 2008 önskar jag er. Själv har jag avnjutit Helstekt fläskfile med senapssås och klyftpotatis därtill en god Shiraz från 2004. Även blomorna har fått lite till livs idag.

Anonymous said...

Visst är det skönt att fira den sista dagen på året i lugn och ro. Mats jobbar ju alltid nyårsdagen och börjar redan 7.30 så det är väldigt skönt att bara slappa, äta gott och kanske spela nåt spel eller bara halvdö i soffan framför tv-n. Gott nytt år till er alla. Mitt nyårslöfte: Hälsa på er!!!
Kram /Ammii