Monday, November 26, 2012

På't igen

Nej nu jävlar, nu har jag slarvat med bloggandet. Får se till att försök få in några rader då och då för att glädja min ständigt ökande läsekrets. Själv är jag minskande ty viktväktarappen gör susen och i helgen passerade jag min målvikt. När man ser mig nu och minns hur jag såg ut för ett år sedan så är det en dramatisk förändring men i ett längre perspektiv och i beaktande av BMI:s kalla siffror, så är jag fortfarande överviktig. Fem kilo till krävs för att jag skall bli normalviktig.

Denna bild gjorde jag för ett par månader sedan men visar läget nu också.
(Tidigare utlagd på facebook)

Fast just nu valde jag att gå in i jämvikt ett litet tag för att sedan, med nya frisk tag, pressa mig ner de sista kilona. jag känner mig dock tämligen späd redan nu och har ännu en gång varit och firat med en turné på Barkarby Outlet varifrån jag traskar med kassar med exklusiva logotyper och skjortor som jag aldrig tidigare drömt om att köpa. Fåfänga och fjollighet börjar båda på F och gränsen mellan begreppen är Florstunn, om den ens finns.
No comments
I övrigt har tiden från Paris gått i jullängtans tecken. Det är fyra skolveckor kvar nu och jag ser verkligen fram mot att åter få stäva norrut och möta julen under lapplandshimlens flammande norrsken.

No comments: