Thursday, September 24, 2009

En vanlig vecka

Jag ser att jag inte publicerat mig sedan i söndags. Förmodligen för att jag inte haft något att berätta om. Men är verkligen mitt liv så händelselöst? Ja, döm själv när jag här gör en kort sammanfattning av veckan som varit hittills.

Måndag. Friluftsdag för år 7 o 8 och jag får vikariera i So i en nia. Roligt, för det visar sig att jag kan berätta saker om första värdlskriget, som inte står i boken och en och annan unge verkar rent imponerad. Kvällen ägnas åt lite lysjobb. Jag håller på och gör en hemsida om vår lilla stuga i skogen.

Tisdag. Besöker far i Nossebro. Lätt nu när jag har egen bil stående här. Vi besöker graven och sedan vill pappa åka till Remmene och en snabb koll på telefonen visar att vi är välkomna. Det blir en kort tripp, men moster blir glad över besöket. Tillbaka i Nossebro fikar vi och ser på Vem Vet Mest. Jag har nu fått veta att "mitt" program sänds den 5 november.

Onsdag. Vikarierar i tyska i en mellanstadieklass. Jag brukar aldrig vikariera annars eftersom vi inte får betalt för det, men nu gick det bra då den lektion jag egentligen skulle ha var inställd pga friluftsdag. Detta var också roligtty eleverna, som haft flera vikarier tidigare, var så uppenbart glada över att nu få en som kunde lite tyska. Jag gick igenomn böjning av oregelbundna verb och de små liven sög i sig kunskapen. Speciellt sedan jag sagt att detta egentligen tillhörde åttans kurs på högstadiet.
På kvällen fortsatte jag med hemsidan om stugan.

Ja, så ser denna vecka ut hittills och det hände väl inget speciellt, men helt tomt var det ju inte heller.

No comments: