Wednesday, November 01, 2006

Titta det snöar!

Faktiskt. Just nu, den 1 nov, snöar det i Trollhättan och jag har vaknat till ett vitt landskap, eller vad man skall kalla grönytorna utanför lägenheten. Jag vaknade rusktigt tidigt idag förresten. Kan det vara en autonom inställning inför resan i morgon. Inser att min buss avgår från Sylte mot Landvetter 04.35 och då bör jag inte lägga mig för sent ikväll. Hade tänkt ta bilen, men en jämförelse mellan P-avgift på Landvetter och bussavgift på flygbussen utfaller till den senares fördel. Och så har jag ju inte fått på vinterdäcken ännu.
Det ska bli så roligt att ge sig ut på resa. Den där känslan när flygplanet accelererar ute på startbanan, tar ännu mer fart, trycker tillbaka mig mot ryggstödet och så plötsligt släpper greppet om marken. Den är lika fantastisk varje gång. Väl framme ska jag dock resa lite lugnare. Har suttit och stirrat mig nära nog blind på schweiziska statsbanornas hemsida för att försöka uträna hur mycket det kostar att åka några trevliga små alpjärnvägar och inser att antinmgen fattar jag inget alls eller också är det verkligen så dyrt som jag kommer fram till.
Och så skall jag ju få se hur tösen har det där nere i Europa. Bli guidad på julshopping i Geneve och träffa alla de där personerna som figurerar i hennes blogg och som hittills bara är namn. Sa hon inte att hon hade en jakutzi också. Bestämt vill jag minnas det.
Alltnog. Jag skriver några rader där nere också för hon är ju internetansluten. De hade visst något finger med i spelet om det där internet, där nere på CERN

No comments: