Monday, September 05, 2016

Måndagsstädning

Jag tog det lugnt idag och stannade hemma ända till tvåtiden då jag bara tog en kort sväng ut till stugan för att hämta hem en kasse med iphoneladdare och lite annat vi glömt igår. Jag ställde in disken också och tog en kopp kaffe i det vackra sensommarvädret.

Förmiddagen hade jag ägnat åt att byta färgpatroner och ställa in skrivaren. Den behöver alltid lite extra omvårdnad, när den fått nya patroner, eftersom vi använder den alltför sällan. Men nu behövde jag skriva ut, dels en matrikel till kören, dels en lista med alla mina stenkakor (21 A-4 papper) samt - det viktigaste - biljetterna till Moulin Rouge på lördag.


Något jag ser mycket fram mot såvida det inte skiter sig rent bokstavligt. Lilla barnbarnet har fått en väldigt rörlig mage och smittar det kanske vi får ligga och vårda oss i toakö på lördag kväll...

Men, nu ser jag fram mot parisvistelsen och för att det inte skall bli för trist för stackars Anna, som blir lämnad ensam kvar ägnade jag en stor del av förmiddagen åt att städa och plocka undan. Fördelen med att inte göra detta för ofta är att det verkligen märks när man väl städar och Anna märkte när hon kom hem!

Ikväll har hon tvättat och jag har sett på TV och nu skall vi strax titta på ännu en skitkanal. Kanal5! Varför? Jo, där är Filip och Fredrik med Breaking News!

No comments: