Monday, December 09, 2013

Måndag den 9/12

Idag är det Anna-dagen men jag har ingen lutfisk att lägga i blöt, inte ens att tillaga. Jag skall ner till Trollhättan i morgon igen och då kan jag kanske festa om på lutfisk eftersom ingen här ännu har upptäckt tjusningen med denna delikatess. Annars har dagen varit händelselös. Jag tillbringade förmiddagen med att se På spåret i repris och konstatera att jag vunnit om jag ställt upp denna gång. Sedan for Noomi och jag ut till stugan där det var väldigt vackert vinterväder.

Jag valde att inte köra ner i stugbyn idag eftersom snön
kanske kunde äventyra återfärden. Så här
vackert var det vid parkeringen
Dock oroades jag lite av att det gick fotspår upp till stugan. Jag misstänkte/hoppades på vår ordförande i stugföreningen som jobbar på samma ställe som Anna. Det var nu inte hon men hon visste vem. En annan granne, vår glada värmländska (bredrövad hon också), hade gått upp och tittat på vår pyntade veranda. Hon hade uttryckt sitt gillande visste ordföranden att berätta.


Anna fann en liten gungande tomteflicka i jullådan igår
och idag fick hon gunga i en takstol
Efter en fika och lite mys for vi hem igen, Noomi och jag, för att förbereda hemresan i morgon,. Det skall packas, tryckas upp julkort och annat som hör julförberedelser till. Till kvällen kom Paula och Jimmy hit, De hade hämtat Anna hos sin frisör och jag bjöd på en enkel middag följd av lite glögg (Morbergs) och pepparkakor. J o P fick i all hast ge sig iväg till SÖS eftersom J:s far råkat ut för en olycka. Vi får väl tro att det ordnar sig.


No comments: