Tuesday, June 11, 2013

PS

Igår, när jag letade efter en bild från min första tid i skolan, så var det en speciell bild jag sökte, utan att kunna finna den. Idag har jag dock stött på den av en ren slump och kan härmed visa hur jag tog mig ut under min första tid på Fuxernaskolan,. Bilden är tagen med min kamera av någon elev och visar hur jag förkunnar dagens text ur kemiboken.


Fan vet om inte tröjan finns kvar någonstans och fan vet likaså om jag inte utvecklats till det bättre genom åren...

3 comments:

Eva said...

Tröjan finns inte kvar, men vi är många som minns dig i den.

India said...

Var ligger Fuxernaskolan någonstans ? Lustigt namn ! På tal om ditt förra inlägg så kan man ju ge sig f-n på att någon tråkig gympalärare skulle sätta igång med någon bollsport. Hur många sådana urtråkiga temadagar har man inte genomlevt i sitt liv. Tack och lov slipper man numera sådant slavgöra. Varför hade man aldrig tema historia eller något annat roligt ? Lycka till nu som fritidsforskare, jag har sett i dina inlägg tidigare att du jobbar på din pensionärskuvös också så du kommer nog att acklimatisera dig väl till ditt nya liv. Ha en härlig sommar :)

Alf said...

Fuxerna skolan har fått namn efter församlingen i Lilla Edet. Ordet lär betyda "de dimmiga kullatna" eftersom dimman ofta ligger tät kring älven under sommarmorgnarna. Fuxerna är besläktat med engeska ordet fog.