Friday, June 14, 2013

Tjo vad det var livat...

... på Gustavsberg igår: Praktiskt taget alla avgångsnior fanns på plats och fick uppleva en drogfri festkväll i vacker miljö, med god mat, häftig discjockey och i nya fina gåbortkläder! Det är nog en ganska så suverän insats kommunen gör, när den erbjuder ungdomarna detta alternativ till hembrända dunkar i buskar och snår ute i kommunens obygder.

Festlokalen håller andan inför anstormningen av elever
En elev frågade mig i början av kvällen om det brukar bli slagsmål och bråk och jag kunde helt sannfärdigt intyga att något sådant har vi aldrig upplevt under de säkert tjugo år vi haft denna fest. En gång har vi kommit på en elev som haft med sig sprit, men denna vart snabbt och effektivt hemförlovad till en förbittrad fader. Sonen fick det hett om öronen förstod vi.

Här kommer ungdomarna från Fuxernaskolan
Jag är alltid med - även de år då jag inte har niondeklassare som går ut - och det är för att ta kort på barnen och lägga ut dem.,Förr på skolans hemsida, men numera på den Facebookprofil jag har och dit bara elever har tillträde. Eller snarare där jag inte lägger ut någon som helst privat information på det sätt som sker i min officiella profil. Skulle någon av er som har Facebook vilja se hur vi hade det igår så kan ni leta upp Alf Mentor på Facebook och kolla in de album som jag lagt ut till offentligheten där.

Ett glatt gäng  f.d. nior, förvandlade till oigenkännlighet

No comments: