Tuesday, July 30, 2013

Call Daddy

Rubriken idag är den korta och kärnfulla instruktion som riktas till alla tonårsdöttrar på IKEA:s mest komplicerade skruvprojekt. Jag råkade ut för ett sådant idag. Anna har ju bytt badrumsskåp. Det gamla har blivit köksskåp i stugan då vill vi visa upp vårt badrum i ny fräsch stil. Nu hade visserligen min dotter klarat monteringen av detta skåp, men säkert inte så värst många andra. Skåpet, som är ett högskåp, består av tre delar. En stor del med dörr och många hyllor, samt två mindre bredvid som båda är öppna och där den ena delen öppnar sig åt sidan och den andra framåt.

Lillången i färdigt skick

Trots att det egentligen inte strulade så tog det säkert tre timmar innan allt var klart och på plats men då blev det också väldigt fint. Anna hängde upp de badhanddukar hon fick av Paula i julas samt lade på ny badrumsmatta. Så nu kan mormor komma när som helst.

Det färdiga resultatet
Dagen i övrigt ägnades åt ett besök på IKEA där vi fyndade dynor till den väggfasta soffa jag skall bygga i verandan. Dynorna var nedsatta från 200:- till 60:- och det kunde vi inte motstå. Vi köpte sex stycken så då vet vi med ens hur soffan skall se ut också.

No comments: