Wednesday, July 31, 2013

På väg igen

Strax skall vi ge oss iväg på en liten rundtur kring Frykensjöarna så jag slänger ner en helt kort notis om gårdagen. Jag hämtade svärmor vid tåget halv tio och idag var det i tid, inte fyrtio minuter för tidigt ssom förrra gången. Vi for hem och åt frukost och sedan bar det av till stugan. Mormor har inte sett tillbygget ännu, annat än på bild, men blev uppenbart imponerad och tycktes stortrivas under taket.

Svärmor trivs gott på verandan
Till att börja med var det för varmt, men naturen skänkte oss ett härligt regn, temperaturen gick ner och vi njöt av friden och stillheten i vår vackra veranda´. Anna lagade citronlax på grillen igen och det vart lika gott som förra gången. Vi fick också det lilla köksförhänge till nya skåpet, som Stina sytt av en gammal handduk. Det prydde sin plats.

Anna sätter fast paradhandduken
Damerna lade också ut de dynor vi köpte igår så som de kommer att ligga på den väggfasta soffan när den ev. blir klar. Det såg riktigt bra ut och tanken på att verkligen bygga denna soffa tedde sig med ens rimlig och till och med rolig. Så rolig att jag började skissa på ritningar på kvällen. Och även så rolig att svärmor ville åka ut till IKEA och handla ryggkuddar i födelsedagspresenter åt oss. En god tanke som löser hennes presentbekymmer och våra ryggstödsdito.




No comments: