Friday, August 16, 2013

Sista dan

Så kom den då till slut. den sista dagen i arbetslivet och det kändes inte alls så dramatiskt som man skulle kunnat tro. Jag har så länge varit mentalt förberedd på det hela och kunde i lugn och avslappad ro invänta en lämplig avgångstid för att åka hem.

Samling till förmiddagsfika

Rektor och en av de nya närmar sig försiktigt kakfatet
  Jag hade med mig rullrån och struvor som avskedsfika och det var så konstiga saker att flera frågade vad bakverken heter. Det fanns också mycket smörgåstårta kvar sedan igår så det mumsades å det grövsta. Själv unnade jag mig en rejäl bit till lunch.

Så här ser struvor och rulrån ut
Jag tömde också min iPad och återställde den till fabriksinställningar. Allt till min efterträdares glädje. Och så kom det lite presenter idag också. Ingalill gav mig en liten fin flaska portvin med den fina motiveringen att den passar så perfekt när man läser en dikt av Fröding. Testade den sedan till Mando Diaos frödingskiva och den satt fint.

En liten fin flaska att njuta av till Frödingepoesi
Sedan skulle naturligtvis damerna i skolan kramas och jag lyckades inte undvika så värst många. Lars nöjde sig med ett manligt handslag sedan han fotograferat min nyckelinlämning. Sedan gick jag hem och insåg att det nog var några jag ändå glömt säga hejdå till. Fast det finns ju nätet...

Vid halvtretiden lämnade jag in nycklarna...
... och sedan har jag bara kvar den lilla nyckelbricka
Erika en gång gjorde till mig av rött plexiglas

2 comments:

e said...

Wohoo, den måste jag gjort i trean eller fyran. Dvs...tjugo år sedan!

Alf said...

Jo, Ingeka Svanvik sa direkt att det är en sak man göär i trean. Jag kollade i julklappslistan men fann den inte där så det var förmodligen en födelsedagspresent