Thursday, February 27, 2014

Flora och Fauna

Idag fick jag återigen ångra att jag inte tagit med en riktiga kameran ut till stugan. För första gången någonsin har jag nämligen sett en stjärtmes där. Det är en liten lustig fågel, som liknar en pingpongboll med handtag i ena ändan. Den var mycket skyggare än mina vanliga gäster så jag fick stå inne på verandan och fota med mobilen genom fönstret. 



Några som inte var blyga var årets första snödroppar. Dessa stod snällt kvar och lät sig fotograferas på nära håll. Jag vet ju att denna lilla primör redan slagit ut på många andra håll men hos oss växer den i nordsluttning och där blir allt lite senare. 


Ännu ett djur besökte mig  och det var ett rådjur som i sakta mak smet förbi utanför fönstret. Det tittade lojt mot mig som om den ville säga att " mig rår du inte på " . Ack den som haft ett skarpladdat vapen till handa. Det mördarsniglarna gör i Västsverige gör rådjuren på ostkusten. 


Annars gjorde vi inte många knop idag, Noomi och jag. Vi vilade, lyssnade på trädens sus, skissade på lite målningar och njöt av att vara pensionär respektive hund. Det ska va gött o leva för i morrn är Galenskaparna med hos Babben i TV. 

No comments: