Sunday, February 16, 2014

Mera guld - mera semla

Det blev ju guld idag också, trots att det var mycket mer förutsagt. Men gossarna höll för favoritskapet och vi som tittade fick en spännande eftermiddag. Nu är det ju bara på det lilla viset att jag sagt mig själv att ett guld skall firas med semla. Och vad värre är. Dessa säljs bara i tvåpack i min butik. Så nu får vi hoppas att jag kan släppa den här dumma tvångstanken för det blir säkert mer guld. Men gott är det.

Mödans lön
När jag väl kört stafetten fortsatte jag med köket. Där hade jag bara kvar rollningsytor och dessa var så ljusa från början att det visade sig att det räckte med denna andra strykning för att det skulle täcka väl. Så nu är det bara farstun och lite småplock kvar innan jag kan tömma lägenheten helt och sätta ut annons. Fast i morgon skall jag nog nöja mig med att städa. Det blir på intet vis någon lätt uppgift.

Barndomshemmet
Jag har också kommit igång med att måla och det känns riktigt roligt. Idag har det handlat om det hus i Lappland där Anna bodde som liten. Huset finns kvar men är förfallet fast jag har ändå tagit bilder på det för att få själva formen. Sedan har jag funnit en dela gamla foton när jag skannade Annas pappas diabilder. Utifrån dessa har jag gjort en bild som vart riktigt bra och Anna tyckte hon kände igen sitt barndomshus väl.

No comments: