Jean har upptäckt vilken god karma, som vidlåder just den plats han valt. |
När det blev för jobbigt för gästerna att se "Le Ched" i aktion sövde jag dem var sin filt |
Till slut var det så dags för gästerna att komma och allt var klart och framdukat och såg faktiskt riktigt fint ut. Jag skriver inte så mycket mer nu utan låter bilderna och bildtexterna tala.
Klart att ta emot gästerna. Chevrefyllda dadlar, mjuka pepparkakor med gorgonzola och dessertostar med grissini |
Nästa bord rymmer renkött i tunnbröd, knaperstekt strömming och kavring med gubbröra |
Ute i köket trängs först krustader med kantarell, baconlindade musslor och petit choux med laxröra |
Desserten slutligen består av pannacotta med hjortron eller blåbär samt Annas bästa rullrån |
Vi öppnade fönstren till "storstugan" och vips förvandlades den till barskåp |
Erika minglar med några av gästerna ute på bryggan |
Många drog sig in under tak när kvällskylan smög sig på |
Roligt att träffa folk som tidigare bara varit namn |
Det kan vara lite strapatsrikt att ta sig fram till en bjudning mitt ute i storskogen |
Dagen efter. Allt är städat och undanplockat och vilstolarna stor tomma i väntan på nästa gång |
Bara en vacker kvarglömd blombukett, som tomten nu har att vakta |
Ja, se detta var ett kalas att minnas!
2 comments:
Återigen, stort stort tack! Folk var helnöjda och nu kunde man allt med rätta säga att dottern var stolt över sin far! Liksom över sin mor två dagar tidigare! :-)
C'était trop beau, merci à toi et à Anna!
Post a Comment