Friday, November 22, 2013

Besök från norr

Körningarna gick bra idag men solen sken inte så mina förutsägelser igår stämde inte riktigt. Jag började dock dagen med att tvätta bilen som sett rätt bedrövlig ut efter en heldag på E20. Sedan for jag ut till stugan och matade fåglarna, tömde musfällorna och tänkte njuta en stund av friden. Men eftersom jag skulle iväg så snart hade jag inte riktigt ro att stanna där så jag for in till stan och inväntade tåget där.

Hotellet till vänster.Så här kommer det att se ut när allt är klart.
nn direkt. Det är något med den sökande blicken efter människor som väntar på varann. Här var det extra lätt eftersom det var två hårdrockfans som kom. De skulle se Black Sabbath spela på Friends arena ikväll och jag körde dem dit. Lite knöligt eftersom vägarna inte är färdigbyggda där ännu och man fick köra mer på gehör än efter skyltar. Jag lämnade dock av dem på rätt plats i rätt tid och ilade sedan till Annas skola varifrån vi fortsatte till Stadsgården och inväntade Annika, Annas kompis sedan 50 år - minst.

Citronpaj

Än en gång: En bild av längtan.
Vi ägnade kvällen åt att fira Anas födelsedagskalas i det lilla formatet. Vi och Jimmy o Paula och så Annika. Menyn bestod av entrecote med svampsås och klyftpotatis. Till dessert en citronpaj, som jag lekte lite med. VI åt en sådan på Sarah Bernardh i Paris och den var så god att Anna ville ha den idag också. Den vart god om än lite söt. Det bekymrade dock inte Noomi, som begärligt slickade i sig resterna från måltiden.

No comments: