Thursday, April 09, 2015

Körig dag

Idag vart det körigt. I bokstavlig bemärkelse. Det började med att jag körde Anna till skolan kl sex eftersom hon hade öppning. Det sker bara var tredje vecka och jag brukar köra då för att det ska bli lite längre sömntid. Dock har jag själv lite svårt att sova sådana nätter och nu vaknade jag tidigt och kunde inte somna om. Det tog jag igen under dagen.

SÅ när jag kört hem igen tog jag ett par timmar i slafen innan det var dags för nästa körning. Till Högdalen för att hämta grabbarna Grus. De har påsklov och Anna hade engagerat dem som hjälpledare i innebandy. Något de var mycket lämpade för och som uppskattades väldigt mycket av sexåringarna i Annas skola. De är inte vana vid äldre barn och lärde sig en hel del om regler i innebandy. Att de inte skall användas till att slåss med t.ex. utan till att skjuta iväg en boll...

Nu hade jag rätt många timmar för mig  själv och dessa skulle användas till att röja i hemmet in för kärt främmande i helgen. Därav vart inte så mycket ty nattvaket körde mig i sång igen och det blev någon timmes vila till. Men vid tre var jag åter på skolan för att köra hem barnen. Vi hade tänkt åka och fika men eftersom vi har hunden med måste det ske utomhus och vi fann inget bra fik som tog emot hundar.

Det slutade med att vi var inne och handlade lite bullar på ICA och sedan for vi hem till barnen där vi träffade föräldrarna som vi satt och pratade med en bra stund innan vi for hem. Där började Anna plocka lite medan jag gjorde middag, strömmingslåda, varefter vi försjönk i TV-soffan.

1 comment:

Anonymous said...

Kör på bara! Tågbiljetten har kommit, så till storstaden kommer jag. Hem vet jag inte än, men den biljetten ska väl komma imorgon, förhoppningsvis. Annars får jag väl bli kvar...
/kärt besök