Friday, September 27, 2013

Idol 2013

Dagen har varit händelselös och det är skönt. Vi har suttit, legat, ätit, slöat ute i stugan, Noomi och jag. Det har varit lite mulet och småregnigt och därmed en anoing mildare så vi har varit mycket ute i verandan. Fast då måste man ju ha kaminen påslagen vilket gett en behaglig temperatur. Mest har jag suttit och njutit av mitt verk och den enda bild jag publicerar idag är utsikten från soffhörnet när jag vilade där en stund.

En utsikt med god karma...

Jag har också börjat på en ny bild från Remmene men den är inte klar ännu. Jag avslutade dagen med att städa och diska, för nästa gång jag kommer hit har jag med besök från Trollhättan och då måste det se bra ut.

Ikväll sitter vi nedsjunkna i soffan och ser på Idol och det var länge sedan. Både Idol och soffa ty mest hela sommaren har vi varit ute vid stugan på helgerna. Mina kollegor suckade en gång tungt inför alla möjligheter jag har som besöker huvudstaden varenda helg men då tröstade jag dom med att även hör sjunker vi ner i soffan framför TV:n på fredag kväll. Fast i morgon blir det kultur för då skall vi åter åka ångtåg på liten smalspårig järnväg i fotogenlampans sken...


No comments: