Wednesday, September 25, 2013

Julkort

Idag har jag bara njutit av att vara pensionär och inte gjort ett skapande grand nytta. Om det inte räknas som nyttigt att måla julkort. För det blev klart under dagen och sedan har jag bara ätit och läst och tittat på naturen och - frusit. Ty det är kallt nu och jag inbillar mig att det är kallare än normalt. Jag har mest suttit  inne i storstugan där det går att få fin värme med enbart stearinljus.

Det blir även varmt inne på verandan om jag sätter på kaminen men det känns som slöseri att använda fotogen till att värma upp ett utrymme där det fortfarande är stora luftspalter ut och in. De blir till att klippa isär ett liggunderlag och forma skumplastyrör av detta också. Jag avstod från att sova över ty det lät lite väl fanatiskt i det här vädret och Anna blev glad över att få skjuts hem

1 comment:

Anonymous said...

Visst är en stuga härlig att ha och att det är lite kallt ibland hör till, men det är också ljuvligt skönt att kunna åka hem till en varm och torr lägenhet med jämförelsevis stort utrymme när "sova-över"tiden är passé.
/Martina(som är hemma från jobbet med tappad röst- ska väl jobba i morgon igen)