Wednesday, September 04, 2013

San Francisco - here I go again!

Idag hade jag tänkt berätta om hur jag varit på pingstkyrkan med femton kassar böcker, på tippen med tio kassar allehanda pappersskräp, hur jag tog en liten eftermiddagstrip för att fotografera tåg i Upphärad och minikyrka vid Vanderydsvattnet. Men allt detta förbleknar vid att jag hux flux har bokat mig en resa till San Francisco i vår.

Tågskådande i Upphärad blev inte dagens höjdpunkt...
... och det blev inte lilleputtkyrkan vid Koberg heller.
Det började med att Anders tipsade på Facebook om att Norwegian skulle börja köra mellan Arlanda och SF och att de skulle ha kraftiga introduktionsrabatter. Jag trodde först att det gällde direkt nu och tvekade inför att lämna landet just som jag håller på att avveckla en lägenhet. Den oron var dock obefogad ty de börjar inte flyga förrän i vår och så kom det sig att jag sticker över till denna fantastiska stad igen i maj.

Det var detta som gjorde dagen idag - den vita staden, San Francisco
Jag har känt mig lite oroad över att det inte ska bli lika roligt denna gång som den förra, men nu när resan väl är beställd så känns det som att det här kommer att bli toppen också. Tänk vilken nytta man har av att ha sina barn spridda över världen....

2 comments:

Anonymous said...

Världen är liten, Upphärad och -San Francisco i samma svep/syse

Anonymous said...

Och det finns ingen som har varit i Sjuntorp- eller hur var det? ;-) Såg också Anders tips och hur du nappade. Ha det så bra, men vi hinner ju höras och förhoppningsvis ses innan dess!
/Martina