Tuesday, October 29, 2013

Magsjuka

Ja, lyckligtvis var det inte jag som drabbades i natt, men lika illa var det ändå för Anna, som skulle ha gett sig ut i skogen med sin fritisgrupp och grabbarna grus, som bott här i natt också. Smittrisken vid magsjuka är inte att leka med så hon stannade hemma. Jag offrade mig och erbjöd gossarna att följa med mig ut i skogen vid stugan. Lyckligtvis var de klarsynta nog att tacka nej, trots att jag erbjöd mig visa dem en runsten en kilometers gångväg från oss.

NU vart det i stället så att deras far tog ledigt från jobbet och hämtade dem så att stackars Anna fick ligga ensam hemma. Jag offrade mig en gång till och var bara ute vid stugan helt kort för att hämta hem akvarellblock och vattendunk. Vi hade sedan en lugn eftermiddag med TV-tittande och soffsovande för hennes del och samma för mig plus att jag började rita en ny bild av kaffestunden i trädgården för länge sedan. Hoppas denna bild blir bättre.

Sist ikväll skulle jag köra Anna till hennes spelning med oljefat och precis när jag fått ut bilen så kom hon på att det var inställt nu när de arbetande klasserna har novemberlov! Eftersom vi ändå var ute förbarmade vi oss över Paula och for och hämtade henne och satt sedan och tittade på Leif GW och drack kaffe hemma hos dem. Jag skall ha hunden både i morgon och på onsdag så den stackars vovven fick följa med oss tillbaka hit. Jag ligger lägst i hennes prioriteringslista men det har jag gjort mig förtjänt av genom att visa en utstuderad likgiltighet för jycken ifråga och det bekymrar mig föga.

No comments: