Friday, October 11, 2013

Se hur hela Uppland står i lågor

Det har börjat bli riktigt vacker höst nu. Träden glöder i guld, rött, orange och marken smyckas av färggranna löv. Speciellt idag när solen har skinit från en klarblå himmel. Noomi och jag har varit ute i stugan och precis som igår så höll jag mig mest inne i "storstugan" och målade på en bild från gamla Remmene (vad annars :-))

Små guldblad på marken
 Vid middagstid upptäckte jg dock att solen faktiskt lykades värma upp verandan såpass att jag frestade med litge middagsvila där. Det tyckte Noomi var en utmärkt idé och med en liten varm hund på magen somnade vi båda gott.

En liten vovve sover gott på liten magge
Anna slutade rätt tidigt idag så jag for in och hämtade henne och sedan började jag baka tårtbottnar till i morgon. Två sachertårtor, eller kanske Kirscher, står klara i köket nu och skall mogna över natten så att jag kan fylla dem med godsaker i morgon. En vacker dag får också en vacker kväll och utsikten bort över skogarna i väster var magnifik i kvällsljuset, låt vara att färgerna till viss del lär bero på att det finns alldeles för mycket flygbränsle i luften...

Hela Uppland står i lågor....

No comments: