Sunday, September 21, 2014

Elmätare

Ute i stugan har vi ett pumphus med kylskåp och vattenpump, som får sin ström från en gård i närheten. Det har funkat fint i alla år, men nu har gården ny ägare och denna vill ha elmätare för att se vad vi gör av med. VI har tidigare betalt en klumpsumma och den nye ägaren hade förmodligen tjänat på att behålla den för det är inte mycket ström vi gör av med.


Men nu har svåger Anders varit nere och hjälpt oss sätta in mätaren och den fungerade perfekt direkt. VI vart dock lite oroliga för mitt i allt pill började åskan gå alldeles väldeliga och sedan kom regn och rusk och höst på en gång. Vi for hem och det tog minst dubbelt så lång tid som vanligt på grund av hemska köer in mot stan. Det vart lite stressigt för Anders som hade ett flygplan att passa. Det gick dock bra eftersom jag kan små genvägar.


Ikväll har vi tvättat och sett på bilder från fjällresan med Jimmy och Paula som är här. Och Assal är här för att få hjälp med en iPhone som hon fått och vill ha hjälp med men det vågar vi oss inte på. Det tar tid och risken att det blir fel är för stor. Idag skulle det bli väderomslag till mer höstlikt väder och det verkar tursamt nog stämma. Kanske kommer svampen nu.

No comments: