Thursday, September 11, 2014

Fläskkarré i lergryta

Eftersom hunden har en släng av diskbråck är det lite bekvämare att stanna hemma i stan så det gjord jag idag. Jag passade på att skriva rent flera dagar i mammas gamla dagbok. Kusin Alve tyckte jag skulle höra med något bibliotek för att höra om de är intresserade av manuskriptet när jag blir klar men jag tror inte jag skall göra det. Texten är så fylld av grovt kränkande kommentarer om nu levande och nyss avlidna så det räcker nog gott om vi i den närmsta familjekretsen gläder oss åt texten. 


Jag lämnade vovven ensam för att handla och det är det ingen mer än jag som gör. Jag är helt okänslig för hundgnäll och hon gnäller inte så högljutt att grannarna blir störda. Jag har nämligen lagt mobilen på inspelning ibland när jag lämnat henne och det har inte varit så störande. Det jag köpte var ett par rejäla bitar fläskkarré, som jag sedan lagade i lergryta enligt konstens alla regler. Anna vart mycket belåten med middagen när hon kom hem och det var jag också. Stackars alla de som av vidskeplighet inte får äta griskött! 

I övrigt har jag fortsatt plocka med mina flyttlådor och kartonger och därvid tömt ut grejor som funnits i garderober och lådor till nu så det ligger lika mycket saker framme fast det är olika saker. Vi får ta tag i detta gemensamt för att kunna sortera ut det som skall slängas/skänkas här. 

No comments: