Friday, September 26, 2014

Tag din säng ...

Idag vart det så äntligen sängbyggande. Dagen började tidigt med att jag körde Anna till jobbet redan vid kvart i sex. Hon hade öppning och vi skulle också ta med en massa papper och annat så bil var nödvändig. Direkt efter detta for jag ut till stugan och satte på takräcke varpå jag körde till min virkesleverantör och plockade till mig allt som behövdes för sängbygget.


Det var väldigt vackert ute i skogen med en morgonsol som sakta letade sig fram mellan trädstammarna och värmde upp den fuktiga jorden. Jag tog en bild av skogen som blev väldigt bra och jag fixade den ännu bättre på Instagram.


Under förmiddagen ägnade jag mig sedan åt att bygga själva stommen till lådan och det var lite pilligt, men roligt. De tre stöden som behövs var klara och monterade vid middagstid och då åt jag  lunch, innan jag for hem.


Nästa programpunkt var nu en eftermiddagsfika med grabbarna Grus. En idé som faktiskt är min och som bygger på mina minnen av kaffestunderna med Olle på kaféet i Remmene. Gossarna tycker det är kul men det blev bara två idag ty mellangruset var magsjuk. Vi valde ett fik i Älta, som fått fem stjärnor i flera recensioner, men den var en besvikelsen. Ett litet trist hörn inne i ett köpcenter. Nästa gång får det bli Sturehofs slott.

Sist ikväll var jag och mötte svåger Anders vid Frösunda och då åt vi en försenad, men god middag. Kassler med coleslow.

No comments: