Wednesday, October 29, 2014

Kåldolmar och kalsipper

Kalsipperna fick jag häromdagen, när ungarna kom hem från amerikat men kåldolmar vart det idag, när svärmor ställde sig vid spisen i arla morgonväkten och trollade fram den ena dolmen efter den andra. Gott var det och alla som blev över hamnade så småningom i frysen.

Medan svärmor grejade i köket var jag ute på balkongen och röjde. Den har förvandlats till ett avskrädeshörn med massor av saker som kan slängas. Jag kastade på eget bevåg en del redan idag men resten har jag ställt upp i prydliga högar för att fråga Anna vad som kan få vara kvar och sedan slänga ännu mer. Det ger en känsla av medbestämmande...

Halv fyra slutade hon och då väntade vi utanför hennes jobb och for direkt till IKEA vid Kungens kurva fört att handla presenter till Rosmarie som fyller 60 på lördag. Jag köpte en ram till den tavla med motiv från gamla stan som jag gjort medan Anna o Stina handlade glas som hon önskat. Efter lite om och men och bytande med andra glas från Heron City for vi iväg hem till Paula och avslutade dagen med pizza. Hon har varit sjuk idag men ville ändå gärna träffa mormor de få dagar hon är här nere.

No comments: