Friday, October 24, 2014

Lyxliv i stora skogen

Dagen började med att svärmor skulle baka tunnbröd, mjukkakor, som hon kallar dem. För att inte vara i vägen och för att mata mina befjädrade vänner, for Noomi och jag ut till stugan. Fast det var inte bara för att mata dessa jag for ut. Jag hade också fått en tanke om att testa hur det känns att se på TV där ute.


Jag kan ju inte se TV direkt utan dator, men det finns inbyggd DVD-spelare i min lilla 22-tums platt-TV och det fungerade perfekt. Snart stod apparaten på bordet i storstugan och jag kunde sitta bekvämt tillbakalutad i sängen och se på hur Svenska Motorvagnsklubben gjorde en utflykt till Tidaholm 1988. En verklig höjdarrulle.

 
Jag for hem lagom till lunch för att serva mig och svärmor med densamma och sedan hade vi en lugn eftermiddag tills det blev dags att laga kvällsmat som idag blev Janzon. Och nu sitter vi och halvsover i soffan till Idol och har en helt vanlig fin fredag, Paula och Jimmy skulle komma hem i morgon men deras plan har blivit inställt så de flyger 17 timmar senare, vilket innebär tidigt söndag morgon. 

No comments: