Thursday, October 23, 2014

Kärt möte med kär dotter

Dagens begivenhet var ett hastigt möte med lilltösen på centralen, mellan två tåg. Hon kom från Uppsala och skulle vidare till Linköping. Väntetiden var en timme vilket va perfekt för då behövde jag inte vara trevlig mer än i 60 minuter och dessutom hann jag åka tillbaka på samma biljett som jag åkte in. 


Med tanke på att barnet dessutom bjöd på en häftig kletfika så blev mötet även synnerligen prisvärt. Nä, skämt åsido. Jag hade nog kunnat tänka mig att betala även returresan för nöjet att få sitta och tjattra och skvallra med henne. Idag hade vi ju dessutom en färsk begravningshögtid att skvallra om.

I övrigt har jag ägnat dagen åt att serva svärmor med mat, gå kissrundor med vovven, samt planera framtida akvareller. En lugn dag. I morgon har svärmor planerat att baka tunnbröd och då skall jag dra mig ut till stugan och mata mina befjädrade vänner. 

3 comments:

Anonymous said...

Men, som tur för mig så fick jag istället nöjet av att sitta och tjattra med lilltösen, som kanske inte precis är nån lilltös längre. Det var ett tag sedan. Vi åt gott och pratade oavbrutet i ett par timmar. Det var mycket trevligt!
/Martina

Alf said...

Det var det jag visste. Jag offrade mig för att glädja dig! Och spara in 15 kr. Girighet är en dygd!

e said...

Mycket trevligt var orden!'