Saturday, February 21, 2015

Nyekiperad

Jag har under en längre tid, med stigande fasa, insett att jag måste ut och handla nya byxor. De jag haft har gradvis gått mot sitt förfall i form av slitna linningar, fläckar av målarfärg och trasiga byxfickor. För att inte tala om hur de tenderat att krympa. Jag har egentligen bara ett par finbyxor, ett par hyfsade vardagsbyxor och ett par halvhyfsade.

Efter kaffe på sängen och sedvanlig frukost promenerade vi iväg mot det närbelägna köpcentret och dess Dressmanbutik. Jag hade bestämt mig för två par och det var tur, för just nu har de en kampanj där man får tio par strumpor på köpet om man handlar två byxor. Det hela avlöpte väl och innan Anna visste ordet av hade jag funnit två bra par.

Sedan var jag inte riktigt på min vakt för plötsligt hade hon lett in mig i en skobutik och det är också en sak jag gått och värkt på ett tag. Jag behöver egentligen nya skor även om jag inte var mentalt beredd just idag. Det var Anna. Men även här hade jag tur. Det visade sig att de hade utförsäljning på ett litet restparti av skor och bland dem fann jag ett par skitsnygga i exakt min storlek, vilka var nedsatta med 30%!!

Nu slapp jag undan fler affärer för Paula o Jimmy kom och hämtade oss för att kära hem mig (och vovven) samt köra sig och Anna till nästa köpcentrum. Medan vi väntade på dem hann jag för övrigt ta årets första geocache. Jag får nog ta tag i det där igen för det kan ge lite trevlig motion. Nu var det andra som fick motion för jag åkte direkt och såg Charlotte Kalla ta brons i skiathlon. I Herrarnas tävling såg jag Norge bli utan medaljer och Hellner slå Northug så där blev jag också rätt nöjd.

Kvällen ägnades sedan åt melodifestival 3 och vi kom på att det är första helgen i år som vi är själva hemma. Det kan vara rätt skönt det också och vi firade med grillad kyckling och råa grönsaker som vi doppade i dipsås. Nyttigt och gott

No comments: