Tuesday, March 24, 2015

Vackert väder idag.

Idag var det denna veckas vackra dag. Solsken och plus åtta skapade en härlig stund ute i stugan. Sedan jag kört Anna till skolan med lite grejer hon behövde få dit for jag i sakta mak efter Essingeleden, med Karl Gerhard i högtalarna och ut till stugan. 


Där fikade jag först och åt senare lunch (fisksoppa) medan lilla vovven låg och sov inne i sin säng i stugan. Jag satt och läste i Maja Hagermans bok och solen värmde såpass att jag inte behövde sätta på kaminen. 


Jag for sedan hem rätt tidigt för Jimmy o Paula skulle tvätta och hade ingen nyckel. Jag passade också på att hämta ett nytt paket från Testagram och det var denna gång en liten besvikelse. Havremjöl, sköljmedel, te, lakrits. Inget jag egentligen använder eller har någon större glädje av. Det fanns dock ett gott kryddat tunnbröd, som jag nu trycker i mig.


När ungdomarna kommit lagade jag till en rätt jag åt på Irland - Shepherds Pie. Den blev riktigt god och när jag sedan kom hem från kören åt jag en bit till med Anna som just kommit från sina oljefat. Nu sitter vi och ser kvällens TV-program med Leif GW i efterhand. 

1 comment:

Anonymous said...

Dom som är deprimerade inför sin pensionering borde läsa dina rader//syse