Sunday, March 01, 2015

Jävla Northäng

Det må så vara att Northug är en duktig skidåkare, men en person som inte kan bära sin framgång utan att håna medtävlare och som vinner genom att bara hänga efter och låta andra göra jobbet. En sådan kan jag inte hysa annat än förakt för. Nej, tacka vet jag våra rediga svenska pojkar och flickor som kämpar med hederliga medel ute i spåret och som slagit alla med häpnad genom att ta medalj varenda dag detta VM.

Jag såg alltså femmilen i skid-VM och kan inte annat än beklaga att det inte är individuell start längre. DÅ hade resultatlistan sett annorlunda ut. I övrigt har jag inte gjort mycket idag. Paula kom hit i förmiddags för att få hjälp med sin mobil som krånglade och det kunde jag hjälpa till med. Så passade jag lilla vovven medan damerna var ute och shoppade. Välsignade vovve vad den räddar mig från mycket elände!


Ikväll har vi ätit semlor. Anna har en specialsort som jag brukar ha med till Nils och eftersom jag snart skall dit så passade hon på att baka idag - med råge - så även vi andra fick njuta av desamma. Det speciella är att hon blandar den vispade grädden med riven mandelmassa och det blir en utsökt smakenhet.

Sist ikväll tog vi en tur runt kvarteret med lilla vovven. jag behöver också röra mig. Jag har fortfarande problem med muskelnerver och för närvarande jäklas de upp i höger lår. Det märks dock mest när jag skall knyta skor eller sitter still för län ge. Att gå var inga problem.

No comments: