Sunday, March 15, 2015

Vårpremiär

I dag var det premiär för gemensam fika ute i stugan. Anna brukar inte vara så intresserad av att åka dit vintertid, men när vårvädret börjar spritta i buskar och blad vill hon ut och vi dukade upp vårens första kaffe med dopp ute på altanen. Det sitter alltid lika fint.


Efter kaffet greppade Anna en räfsa och började gå över berghällarna och samla ihop vissna gräs och blad från i fjol. Vi "glömde" klippa gräs i fjol höstas så det är rätt långt nu. Vi försökte elda upp de längsta stråna, men det är lite för fuktigt, så vi planerar att sticka ut nästa helg och ta med gasolbrännaren för att få fart på fjolårsgräset.


Vi förbarmade oss över hunden och tog med henne ut på en liten promenad i skogen. Hon var lika totalt lycklig som vanligt över detta. När solen dök ner bakom de höga träden och aftonsvalkan smög sig på for vi hem och Anna hoppade direkt i badet för att tina upp. Sedan kom Paula och Jimmy för att hämta vovven och vi åt en sallad rester från igår.

Nu skall vi ägna kvällen åt slöande framför TV:n och jag skall ladda för att packa till Irlandsresan i morgon. Jag packar inte ikväll utan låter det nöjet ingå i morgondagens bestyr.

3 comments:

Anonymous said...

varför göra idag det man kan göra imorgon/syse

Eva said...

God tur och hälsa vår förstfödde.

Anonymous said...

Ha det så gott utrikes och hälsa sonen!
/sysM