Sunday, July 10, 2016

Det rinner

Hela dagen idag har vi gått och vridit på kranen då och då för att se om vattnet finns kvar och visst gör det. Varje gång har det strömmat klart kallt vatten ur rören och vi hoppas så innerligt, att det ska fortgå på samma sätt nu.


Vi hade en gäst idag också, eller rättare sagt två. En kollega, M, till Anna med sitt lilla helgbarn. M ville inte att vi skulle publicera bilder av barnet på Facebook och då gäller det förmodligen även denna blogg, så det avstår jag ifrån.


Hur som helst var barnet mycket blygt och tyst, precis som små barn skall vara, när de går på visit. Barnet var dock rädd för hundar så vi fick tjudra Noomi en bit bort från bordet. Där stod hon och smågnällde lite men fann sig i detta i det stora hela.


Sedan gästerna åkt hem tog vi det lugnt och lade, respektive satte oss och läste i den vackra sommareftermiddagen. Dock inte för länge ty vi ville gärna åka hem och se EM-finalen i fotboll mellan Frankrike Portugal. Just nu spelar de på övertid efter andra halvlek. Och missade just en fantastisk chans.


Vi hade nog kunnat höra matchen på radio i stugan men vädret lär bli sämre i morgon och då tänkte vi börja med laminatgolvet i hallen. Till kvällsmat här hemma lagade jag pannkakor för jag hade blivit så sugen på det. Pannkakor med lingonsylt är gott.

No comments: