Friday, August 19, 2016

Storstädning

Ikväll skall vi fram på stan och titta på Stockholmsfestivalen. Anna vill höra på ett reggaeartist som kallar sig Alpha Blondy och det följer jag gärna med på. Men det kan bli sent så jag tar några rader redan nu.


Jag har tillbringat förmiddagen ute i stugan med att städa verandan inför morgonens körträff. Jag gjorde en rejäl röjnig men allteftersom tiden gick trillade det ena återbudet in efter det andra. Till sist är det nu bara en kvar, en rejäl norrlänning, så vi bestämde att det får bli surströmming i morgon.


Det slumpar sig så att denne norrlänning har en släkting, som är sambo med Annas kusin J så vi skall se om vi kan få hit dom också så vi blir lite fler vid bordet. Det är ju alltid trevligt.


Eventuellt återkommer jag med mer text och bild fram i afton. Sov gott! Jo! Idag är det tre år sedan jag blev pensionär! Halleluja!!!

Jubileumskaffe

Nu är vi hemkomna från konserten och den var jättebra. Jag visste inte att jag gillar reggae men det gör jag tydligen. Det var fullt med folk på Gustav Adolfs torg men stämningen var lugn och glad och jag har svårt att föreställa mig att någon tjej råkade illa ut där.

Lilla e klädd för OS-final
Jag ids inte skriva mer om dagen utan skall nu sätta mig och titta på prisutdelningen i fotbolls-OS. Svenskarna förlorade inte ett guld. De vann ett silver!

2 comments:

Unknown said...

Grattis till de tre åren.

Alf said...

Tack. Vi får hoppas på tre till - åtminstone...