Monday, June 09, 2014

Måndagen är en vilodag

Kl elva lämnade jag av våra gäster vid bussen i cityterminalen och sedan drog vi oss ut till stugan, vovven och jag. Detta blev den först riktigt varma dagen för mig detta år och vi tog det väldigt lugnt. Vovven cirkulerade mellan en solig plats i gräset, skuggan bakom stugan eller på magen i bäcken. 


Själv satt jag och lyssnade på fåglarna, drack kaffe och började skissa på en akvarell av en stenbro. Värmen förslöade dock och jag tilldraget mesta tiden i skuggan under rönnen, i vilstolen och med blicken mot en blå himmel.


Vid fyra drog jag mig hemåt och för först gången använde jag mig av den bilapp, sm heter Waze och som Anders tipsade mig om.  Den fungerade utmärkt och talade dels om hur jag skulle köra, vilket jag redan vet, men även varnade för köer, poliser och stillastående köer. 
Jag mötte Anna utanför centrum och lämnade vovven till henne varefter jag gick in och klippte mg och i ett slag vart tio år yngre. Ikväll har vi sett repriser via AppleTV; om kallkällor och om fotbollstruppen 1984. 

No comments: