Friday, December 26, 2014

Annandag jul

Idag har vi mest väntat på att Paula och Jimmy skall resa tillbaka till Stockholm. När man vet att någon skall resa fram på dagen så känns det som att den dagen är tillspillogiven och vi har inte idats ta oss före något vettigt.

Anna har drömt om att de skulle kunna ta med sig hunden på planet ner till stan, men hon är både för stor och för tung för de tillåtna hundmåtten på flyget så lite hon än är. Anna fruktar allt som skulle kunna hända på vår resa med tråg i morgonkväll och det har kastat en skugga över hennes julupplevelse i år och tyvärr då även över Paulas. Jag är inte orolig, så vi får tro att det löser sig på bästa sätt och att det inte blir överfullt med hundar på tåget.


Vår dag började annars med att jag var ute och fotograferade morgonhimlen vid halv elva ndå den var alldeles lysande rosa i soluppgången. Jonny tittade in efter sin morgonpromenad och satt här och pokulerade en bra stund. När han gått fortsatte vi slöa tills det blev lunch och sedan stod det inte på förrän det var dags för Anders att köra ner ungdomarna till Kallax. Vi hann dock med lite sällskapsspel under väntetiden.


När de farit tog Anna och jag en promenad med hunden. Det har blivit varmare, bara -7 nu, så hunden var inte så ointresserad av att gå. Vi lämnade dock in henne hos svärmor innan vi fortsatte hem till Jonny och Kicki, som också blivit lämnade av sina ungdomar ikväll. VI satt och småpratade och Jonny bjöd på en whisky i muminglas. Inte så illa!

No comments: