Saturday, December 06, 2014

Konsert i Norrtälje

Även i morse fick jag kaffe på sängen. Jag vet inte vad jag gjort för gott för att förtjäna detta. Efter frukost tog Anna sig samman och började baka rullrån till Täppas. Något han väntat på länge, men nu skall det bli av. Själv satt jag och lyssnade på lite mp3-filer till mina körstämmor.


Kl 12 samlades vi vid vår replokal och for direkt iväg till Norrtälje. Där övade vi och fikade och sedan sjöng vi en adventskonsert som blev riktigt bra. Det kändes som att publiken var nöjd och fick de sånger de tycker hörde till. Det finns ett par sånger som jag inte alls kan men det går bra ändå. Bara att sjunga melodistämman lite lagom högt så märks det inte.


Norrtälje passade på att tjuvstarta sitt luciafirande idag och kommunala lucian med tärnor kom också in och sjöng sina sånger. Det inträffade dock ett litet intermezzo. En av de äldre i vår kör, en bas, pallade inte för den höga temperaturen och stillaståendet utan föll ihop i en hög på golvet. Han bars ut och konferencieren kunde snart meddela att han mådde bra.


Vid sextiden var vi klara och for hem. Hör bjöd Anna på köttkorv från Erikssons varefter vi bänkade oss fram "Så mycket bättre". En idé slog mig plötsligt. Jag slängde in alla mina smutsiga skjortor i tvättmaskinen (var får man allt ifrån???) och när den var klart gick jag ner i tvättstugan och där var tomt. Bara att bära ner tvätten till torktumlaren och Anna vart så inspirerad att hon följde mer ner och tog all sin tvätt också. Därmed fick vi sovmorgon för vi hade från början bokat oss till kl 7 i morgon bitti.

No comments: