Thursday, December 04, 2014

Gossen fortsätter

Jag lät gossen sova till över tio i morse. Han behövde säkert sova ut och dessutom behövde jag då bara ordna med en måltid innan tåget till mormor gick. Därmed överlät jag utan tvekan ansvaret för hans uppfödande på henne för resten av dagen. Vi åt stekt korv, stekta ägg och vridbröd till frukost. Annat det än mellanfil och banan, som är min vanliga viktväktarfrukost.

I morse hade denna amaryllis slagit ut
Sedan jag lämnat gossen på centralen for jag iväg och tvättade bilen. Det var så länge sedan sist att jag tog in den i en riktig tvättautomat och den blev verkligen fin. Jag  handlade också lite käk inför kvällen och for sedan iväg ner till Grabbarna Grus och hade mattelektion. Föräldrarna hann aldrig hem innan vi var klara och jag har inte hört av dem efteråt heller. Ett litet tack kunde det ju ha varit värt. Jag fick i alla fall sitta i bilkö på Essingeleden i över en timme innan jag var ute vid stugan.

Jag tände granen ute i stugan
 Anna hade julbord ikväll och då kunde jag lika gärna vara där ute och mysa. Jag hade handlat lite god och kanske inte helt riktig viktväktarmat och fick en fin kväll med musik, god mat och tända ljus.

No comments: