Tuesday, December 02, 2014

Körövning

Måndag

Jag började dagen med att åka till närmsta biltvätt för gör-det-självare men där ville inte automaten ta emot vare sig kort eller kontanter så jag uppsköt biltvätten en dag och fortsatte i stället ner till Älvsjö och favoritbutiken Fogas ,där jag köpte fotogen och gasol till stugan.




På väg til stugan testade jag en ny ICA-butik och fann där burkar med soppa som var viktväktarmärkta. Jag tog en gulaschsoppa på 4 points. Den var inte alls lika god som den jag gör själv, men det var i alla fall lite näring. Jag spelade också upp och in skivan med Följetongsschejken och den var riktigt rolig. Min mormor kom i lite ny dager.


I stugan satte jag mig med brevpapper och bläckhorn och skrev mitt första julbrev. Det är lite mysigt, speciellt i en så julig omgivning. Jag for dock hem ganska snart efter det eftersom kvällen skulle ägnas en körövning med Norrtälje manskör. Jag hann dock laga till en egen och god middag innan jag for och egfterso0m det vart mycket kött i helgen tog jag nu en lagade en god rotsakslåda, som åts helt vegetarisk med aubergine i stället för kassler. Riktigt gott.

Inifrån Rodenkyrkan i Norrtälje
Det blev så att jag körde till Norrtälje och det gick bra fast det var mörkt. Jag hade med två gubbar i bilen och den ene och jag fann varann och talade om barn och skola och franska. En trevlig man. Körsången var kul också för vi var väldigt många, 45 st mot c:a 15 i vanliga fall. Det lät mäktigt och jag tycker jag börjar kunna mina stämmor rätt bra nu. Jag var inte hemma igen förrän vid elva eftersom jag skjutsade hem min reskamrater. Jag fick ju faktiskt betalt av dem .

No comments: