Friday, December 05, 2014

Hemma i lägenheten

Idag har jag varit hemma i stan hela dagen. Den började med att jag for och hämtade lilla vovven och sedan for jag hem och började plocka i gästrummet där mycket av mina flyttsaker fortfarande står i en kaotisk röra. Jag lyckades faktiskt fixa till de vita byråer, som står efter ena sidan, laga en av lådorna och stuva undan och stuva in så att hela byrån plötsligt var ren och prydlig.

Jag la på en duk och ställde upp ett par skålar och hade sedan ett par kassar som skall till stugan och till tippen. Anna vart riktigt imponerad när hon kom hem och fick ett nytt hopp om att vi kanske ska få ordning på mina grejor. Men mycket mer måste slängas....

På kvällen kom Paula och Jimmy hit på middag. Det är riktigt trevligt att plocka i ordning på fredag eftermiddag, så det är fint när Anna kommer hem, och att sedan laga till en god middag och duka lite fint. Jag håller på och förborgeliga detta i grunden vänstervridna hem. Idag bjöd jag på kyckling, som jag lagat i lergryta och sedan en dessert från senaste PRO-tidningen. En portions-cheesecake. Det var mycket gott och gästerna nöjda. Nu sitter vi och väntar på att få veta vem som vinner Idol-2014.

No comments: