Tuesday, December 09, 2014

Körövning i Sumpan

I morse var jag så hos sjukgymnast och han tog sig rundlig tid för att undersöka mig och kom fram till ett träningsprogram samt att jag skall göra återbesök på måndag. Jag körde sedan två av fyra träningar och det gick bra. Han sa också att jag måste börja gå på promenader igen, även om det gör ont. Kanske ligger något i det...

Ser ni den lilla svartmesen vid sin talgboll?
När jag var klar for jag ut till stugan och hämtade hem vevgrammofonen samt lite skivor. Jag tog en kopp kaffe också, men inga kakor för invägningen i morse gick riktigt bra och då vill jag inte ödelägga minskningen genom att frossa i mig lussekatter och kakor. Jag for hem och lagade middag ganska snart och satt sedan och jobbade med en fotobok om Noomi i julklapp till Paula. Den blir fin.


På kvällen var det körövning i Sundbybergs kyrka inför luciakonserten nu på lördag. Det gick bra ända tills ungdomskörens ledare började svämma ut i rena jävla bönemötet, när hon skulle förklara vad bibeln menar med texten i en gammal julsång. Det sänkte min ambition och jag deltog inte i just den sången.

Koret i Sundbybergs kyrka går i Jugendstil.
Jag är mycket road av kyrkan som byggnad och historisk företeelse, en allergisk mot den vidskeplighet som svartrockarna står och predikar om på söndagarna. Ännu mer allergisk mot folk som skall försöka "frälsa" mig från synd. Jag trivs med synd och har ingen ambition att avstå den!

No comments: