Wednesday, June 24, 2015

Bankärende

Igår, när jag hämtade ut mina tabletter på apoteket betalade jag med mitt bankkort, men när jag sedan  gick till bankomaten för att ta ut kontanter till frisören, svarade automaten att kortet var skadat. Lika illa gick det i mataffären bredvid. Så idag for jag iväg till närmst bankkontor och beställde nytt kort. Jag passade också på att besöka Hemköp-butiken för att se om de hade Gäsene-ost. Det hade de inte.

Besviken for jag ut till stugan och på vägen dit stannade jag till i byggvaruhuset för att köpa metallband så att vi kan säkra sprickan i cementröret, som vi har till grill i Murjek. Nu hade klockan hunnit bli över elva så kag värmde på kycklingsoppan jag haft med ut och intog en närande och mager lunch. Sedan lagade jag låset till verandan med en reservdel jag också köpt på byggbutiken. Jag hann även utväxla lite sociala kontakter med Nils och Erika. Inte Anders för han har natt när jag har dag. Allt var dock väl med de två jag fick kontakt med.

När det en stund senare började regna for jag hem och började med middagen. Ugnsbakad aubergine under tomattäcke med stekt karrékotlett. Gott och enkelt. Anna hade slutat ganska tidigt idag så klockan var bara halv sex när vi var klara. Vi satte oss nu och lyssnade på Kalle Moraeus Sommar i P1. Vi fortsatte sedan med en rolig rumänsk film om skrönor från caeucescou-tiden. Och nu skall vi lägga oss tidigt för i morgon ringer klockan halv sex. Anna har öppning på förskolan. 

No comments: