Sunday, June 07, 2015

Fika på Fjällgatan

Även denna dag inleddes med kaffe på sängen och idag var det jag som stod för det hela. Det är så härligt att vakna ute i skogen, trots att vädret inte är det allra bästa. Lite grått och ruggigt men inte direkt regn. Vi var i alla fall något raskare än igår och var snart uppe och åt frukost, diskade och städade i ordning. Det skall ju bli amerrkafrämmat i morgon!

Jag hade föreslagit fika för A o H igår, fast då ville de inte, men idag var Anders mer pigg på detta eftersom H behövde vila upp sig lite efter att i två veckor inte ha haft en stund för sig själv. Mycket förståeligt och kul för mig som nu fick ett par timmar med gossen på vårt favoritfik - Fjällgatans café. Det, där man har utsikt över hela stan med alla holmar och slott och vatten.

När vi skiljdes därifrån for jag och hämtade Anna för att vi skulle fortsätta till IKEA och leta efter en bordsskiva på 70 x 120 cm. När vi röjde vinden förra helgen upptäckte vi att tjuvar tagit ett soffbord, men att de bara tagit själva skivan. Hela underredet var kvar och det bordet skulle passa utmärkt på verandan ute i stugan.

Men ack och nej. Inte en enda bordskiva i det formatet stod att uppbringa så vi bestämde oss för att lösa skivproblemet hos K-rauta! I stället for vi nu till City Gross och handlade mat för morgondagens Barberque. Allra sist blev det så kvällsmat hemma hos Paula som bjöd på pasta med spenat och bacon. Inte direkt viktväktigt, men det rymdes trots detta inom dagens ram.

No comments: