Tuesday, September 08, 2015

Jaga pinne i skog

Idag gick abonnemanget på släktregistret ut för denna gång och jag begav mig ut till stugan. Där är så fint nu med klar sol mot blå himmel och färger som snart börjar skifta i höst. Jag hade tänkt stryka matkällaren med asfaltklister men putsen hade ännu inte torkat upp efter helgens regn så då tog jag fram lite finare penslar och började måla på en bild av en rallarros, som jag såg på Facebook för ett tag sedan. En målarvän hade lagt ut den och jag utmanade henne på att göra en akvarell.


Jag tycker min vart rätt bra men skall inte behålla den själv utan skänka den som present till en släkting till Anna som fyller 65 på torsdag. När jag skickat julkort trodde han inte, att jag gjorde dem själv så i fjol fick han ett original och då kan han ju få en till på sin födelsedag.


När bilden var klar förbarmade jag mig över vovven och tog med henne ut i skogen för att kasta pinnar. När jag ser hur fruktansvärt glad och lycklig hon blir så är det egentligen synd att jag inte gör så här oftare. När en så enkel sak som att kasta en pinne kan glädja en medhund så mycket...



Jag for hem vid tretiden eftersom Paula skulle hämta hunden och sedan satt jag och släktforskade lite innan det var dags för höstens första körövning. Det kom bara åtta personer idag men det lät rätt bra ändå. Efteråt kunde jag inte motstå att ta en bild ut i sensommarkvällen eftersom det var så vackert.

By the way. Idag har jag bokat en resa till San Francisco för Martina och mig i maj nästa år. Vi skall dit och fira hennes 50-årsdag. Det ska bli ett hejdundrande kalas!

1 comment:

Anonymous said...

Men hallå! Man åker ju bort för att slippa såna där hejdundrande kalas! Och nej, han bjuder inte på resan heller... Men Anders minsann han fixar boendet! ;-)
/sysM