Monday, December 07, 2015

Varde ljus

Fortfarande ingen snö och det är lika skönt det, sett ur ett bilförarperspektiv. Det jag hoppas på är en period av riktig rejäl kyla innan snön kommer så att fästingar och sniglar får vad de tål. Dock närmar sig julen och har man nu barn på andra sidan jorden så får man skicka julbrev i god tid. Så därför inledde jag med att plocka fram bläckhorn, gåsfjäder och handgjort papper. Ska det vara så ska det.


Härefter begav jag mig iväg till stugan, via posten och via ICA Super Market där jag köpte ingredienser till chokladpraliner och pepparkaksdeg. Men sen blev det stugan, där jag var sugen på att testa min nyinköpta ulltröja. Den passade perfekt och var varm och go.


 På ICA hade jag även köpte ett lite grövre ljus till min största kulljusstake och det såg riktigt fint ut. 


Det var soligt och vackert väder så det blev riktigt ljust och vackert inne på verandan. Men jag stannade inte så länge ty jag hade uppgifter hemma och vid läxhjälpen.


Jag hade nämligen köpt ytterligare en sak på ICA, nya LED-lampor till ljuskronan vi köpte i fjol. Det blev riktigt fint och det gjorde inte så mycket att man inte kunde dimma ljuset. Det var ändå rätt svagt.


Sist var det alltså läxhjälp och det var sista gången för terminen. Till min stora förvåning uppvaktades jag med en stor julstjärna och en ask fin choklad så de har nog uppskattat min insats. Jag fick julklapp av Gabbi också för även de har ju bibringats lite bildning under terminen.

No comments: