Thursday, February 04, 2016

En dag i spänd förväntan ...

Idag var vi alltså ensamma hemma och om det är sant, som det är sagt, att humor är en spänd förväntans upplösning i tomma intet, så har dagen varit mycket humoristisk. Jag har nämligen gått och väntat på en riktigt maffig bajsblöja hela dagen, men den kom inte. Inte ens nu, sedan modern kommit hem har den lilla behagat skita i byxan!

  Så här trött är man efter frukosten 

Jag ger mig fan på att hon tänkt samla ihop till en riktig mastodontladdning i morgon, för då skall jag åter vara ensam med henne. Planer ändras alltså. Inte bara modrens utan även fadrens så hux flux visade det sig idag att jag inte behöver åka hem förrän på måndag kväll! 

E har lagat middag nästan alldeles själv

Då får vi en hel helg tillsammans här nere och det ser jag storligen fram mot. Det medförde dock lite komplikationer, varav ombokning av biljett var den minsta. Jag råkade nämligen säga att jag bara hade hjärtmediciner till och med söndag... 

 Här skrivs det recept för glatta livet

Det tog hus i helsike hos dottern. Att jag tagit med den allra viktigaste i reserv, hjälpte inte. Hon till att konsultera kardiologvänner, apotekare, husläkare och allsköns annan expertis tills jag slutligen hamnade hos en gammal medicinman, som skrev ut recept på medikamenter, vilka enligt konstens alla regler, skulle motsvara de jag har hemma i Sverige.

Så här arg kan man bli om man är både hungrig och trött. 

Det är ju både rörande och roligt att hon bryr sig om sin gamle far men när vi varit på apoteket och jag skulle kila in och handla lite mer substantiell föda (korv) så ropade hon högt över trafikbullret, att jag skulle se upp när jag gick över gatan.... Som tur var på svenska.

Så här ser det ut när ett barn klämmer ....

Och medan dessa rader skrivits inträffade undret: ungen sket ner sig!!!! Fullständigt!!!

No comments: